1.-15. Maj 2005 på besøg i Døvekirken på Gran Canaria, Kanariske øerne:


Vi blev indbudt af døve kristne på Gran Canaria at besøge dem i 14 dage. Det var en stor oplevelse for os at komme til øerne. Deres kultur ligner færinger så meget, at vi har fælles med hinanden og har meget tilknyttet med hinanden. 
De kom sammen næsten hver eneste dag! Der er omkring 35 døve kristne på øen Gran Canaria. 
Der er ca. 2000 døve på Kanariske øerne, fleste døve bor på Gran Canaria og Tenerife. 
Bed for dem at lyset fra Kristus skal røre mange døves hjerte. De har nødråb på undervisningen af Guds Ord. 
Bed for dem for at skaffe en god undervisning!
   

Døves Kristne Fællesskab i Las Palmas
Døvekirken står ved trappen til højre Carmen og døvepastor Benito har stor ansvar for døvekirken i Las Palmas og på hele øen. De begge er døve!
Carmen og Benito har to hørende døtre Drama
Kvindekor Mandekor
Afslutningsfest for os i døvekirken Vi takker alle døve kristne i Gran Canaria for deres store gæstfrihed og lyse velsignelse med bøn over dem
Hyggelig sammentræf hos en døv kristen hjem i Las Palmas Hyggelig sammentræf i Arguineguín

Gud velsigne døve!

"Da blev Guds, vor Frelsers, godhed og kærlighed til mennesket åbenbaret. Han frelste os - ikke fordi vi havde gjort noget, som kunne gøre os fortjente dertil - men fordi Han er barmhjertig. Han frelste os gennem genfødelsens renselse og gennem nyskabelse ved Helligånden. Helt overstrømmende udøste Gud Helligånden over os - alt sammen på grund af Jesus Kristus, vor Frelser, for at vi ved Hans nåde kan få et ret forhold til Gud her og nu, og for at vi som arvinger til Guds rige forventningsfulde kan se frem til et evigt liv.

Tit.3:4-7

Rejseoplevelser